Waarom LeapDaily

Waarom LeapDaily?

Je beleeft 20 jaar aan e-commerce ervaring terug in één centraal systeem

Met LeapDaily kies je voor een compleet systeem om jouw e-commerce bedrijfsvoering te ondersteunen. Je beheert je producten, inkoop- en verkoopprocessen vanuit één centraal systeem. Geen ander systeem is zo compleet en doordacht als LeapDaily. We laten het je graag zien.

Beheer je gehele catalogus

PIM - Product Information Management

Met ons platform kan je gemakkelijk al jouw productinformatie en details in één handige locatie uploaden, bewerken en updaten. Dit stelt je in staat om jouw informatie georganiseerd en up-to-date te houden vanuit een centrale plek.

LeapDaily PIM infographic
LeapDaily purchase infographic

Zet in op inkoopautomatisering

Inkopen vanuit intelligente inkoopadviezen

Inkopen vanuit intelligente inkoopadviezen is een aanpak waarbij inkoopbeslissingen worden genomen op basis van geavanceerde analyses van relevante gegevens en inzichten. Dit kan helpen om kosten te verlagen, de kwaliteit van aangekochte producten en diensten te verbeteren en risico's te verminderen.

Verkopen vanaf een centraal punt

OMS - Order Management System

Van het maken en beheren van offertes, het synchroniseren en het aanmaken van verkooporders, tot aan het beheer van facturen en credits. Met LeapDaily beheer je alles vanuit een centrale plek.

LeapDaily sales infographic
LeapDaily picklists infographic

Efficient orderpicken en verzenden

WMS - Warehouse management system

Met LeapDaily bespaar je tijd bij het picken en verzenden van jouw bestellingen vanuit één of meerdere magazijnen. LeapDaily begeleidt je bij het proces van het selecteren, inpakken en versturen van jouw bestellingen. We geven je een duidelijk overzicht van alle bestellingen die verzonden moeten worden en bieden je slimme hulpmiddelen om deze zo snel mogelijk af te handelen.

Beheer je klanten en leveranciers

CRM - Customer Relationship Management

LeapDaily biedt je de mogelijkheid om jouw klanten en leveranciers efficiënt te beheren. Met behulp van onze gebruiksvriendelijke software kan je gemakkelijk contactgegevens opslaan en bijwerken, interacties met klanten en leveranciers opnemen en de voortgang van verkoopkansen bijhouden. Bovendien bieden we integraties met andere belangrijke zakelijke tools, zodat je alles op één centrale plek kunt beheren.

LeapDaily CRM infographic

Het gaat om de details

Al bij meer dan 100+ bedrijven hebben wij onze kennis met succes toegepast

LeapDaily is in Nederland ontwikkeld aan de hand van onze eigen hoge standaarden. Samen met een team van ervaren webshop- en winkeleigenaren, gedreven marketeers en slimme software engineers bekend van WAUW, ContentForge.ai en Thatswhy.app is er een applicatie ontwikkeld die staat voor degelijkheid.

Amazon logoBol logo
Ontdek de mogelijkheden van LeapDaily

Ga in gesprek met een van onze experts en ontdek wat LeapDaily voor jouw bedrijf kan betekenen.

Met LeapDaily kies je voor een compleet systeem om jouw e-commerce bedrijfsvoering te ondersteunen. Geen ander systeem is zo compleet en doordacht als LeapDaily. We laten het je graag zien.

All rights reserved© leapdaily®

California creatieve industrie
Deventerweg 2a
Harderwijk - Nederland
Heb je een directe vraag?
Stuur een e-mail : [email protected]
LeapDaily logo