Shopify koppeling met Exact Online

Optimaliseer je e-commerce en financiële administratie met een geïntegreerde aanpak

Een succesvolle e-commerce onderneming vereist niet alleen een efficiënte verkoopstrategie, maar ook een gestroomlijnde financiële administratie. Door je Shopify webshop te koppelen met Exact Online, kun je profiteren van een geïntegreerde oplossing waarmee je zowel je verkoop als je financiële administratie gemakkelijk en effectief kunt beheren. LeapDaily biedt een krachtige integratie tussen Shopify en Exact Online, waardoor je eenvoudig je financiële gegevens kunt synchroniseren en bijhouden, wat resulteert in een soepelere bedrijfsvoering en meer tijd om je te concentreren op je bedrijfsgroei.

Shopify logo
Exact Online logo

Shopify en Exact Online: Een winnende combinatie

Shopify is een van de meest populaire e-commerce platformen ter wereld, en biedt een gebruiksvriendelijke interface, aanpasbare thema's en een diverse app-marktplaats. Hiermee is het een complete oplossing voor ondernemers die hun producten online willen verkopen. Exact Online is een toonaangevend boekhoudprogramma dat ondernemers helpt bij het efficiënt en effectief beheren van hun financiële administratie.

Door Shopify en Exact Online te koppelen via LeapDaily, profiteer je van het beste van beide werelden: een krachtig e-commerce platform en een geoptimaliseerde financiële administratie. Deze integratie zorgt ervoor dat je verkoop- en financiële gegevens automatisch worden gesynchroniseerd, waardoor je altijd een nauwkeurig en up-to-date overzicht hebt van je bedrijfsvoering.

Automatiseer je boekhouding en bespaar tijd

Een van de grootste voordelen van het koppelen van Shopify met Exact Online is de tijdsbesparing die het oplevert. Met LeapDaily's Shopify-Exact Online integratie worden je orders, zowel inkoop als verkoop, en credits en debits automatisch als boekingen ingeschoten in Exact Online. Hierdoor hoef je minder tijd te besteden aan handmatige invoer en administratieve taken, en kun je je concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Daarnaast zorgt de automatisering van je boekhouding ervoor dat je financiële administratie altijd nauwkeurig en up-to-date is, waardoor je beter inzicht hebt in je bedrijfsprestaties en betere beslissingen kunt nemen op basis van actuele gegevens.

Profiteer van extra integraties voor een complete e-commerce oplossing

LeapDaily is een alles-in-een e-commerce platform dat niet beperkt is tot alleen de Shopify-Exact Online koppeling. In plaats daarvan biedt LeapDaily je de mogelijkheid om je e-commerce oplossing nog verder uit te breiden door het eenvoudig te verbinden met andere populaire en nuttige diensten, zoals Sendcloud, Bol en Shopware 6.

Door Shopify en Exact Online te combineren met deze aanvullende integraties, profiteer je van een volledig geoptimaliseerde e-commerce ervaring die je helpt om je bedrijf efficiënter te runnen en te groeien in een competitieve markt. Maak het beheren van je e-commerce onderneming eenvoudiger en effectiever met LeapDaily's Shopify-Exact Online koppeling en andere krachtige integraties.

Andere koppelingen voor Shopify

Het gaat om de details

Al bij meer dan 100+ bedrijven hebben wij onze kennis met succes toegepast

LeapDaily is in Nederland ontwikkeld aan de hand van onze eigen hoge standaarden. Samen met een team van ervaren webshop- en winkeleigenaren, gedreven marketeers en slimme software engineers bekend van WAUW, ContentForge.ai en Thatswhy.app is er een applicatie ontwikkeld die staat voor degelijkheid.

Ontdek de mogelijkheden van LeapDaily

Ga in gesprek met een van onze experts en ontdek wat LeapDaily voor jouw bedrijf kan betekenen.

Met LeapDaily kies je voor een compleet systeem om jouw e-commerce bedrijfsvoering te ondersteunen. Geen ander systeem is zo compleet en doordacht als LeapDaily. We laten het je graag zien.

© 2024 LeapDaily. Alle rechten voorbehouden.

California creatieve industrie
Deventerweg 2a
Harderwijk - Nederland
Heb je een directe vraag?
Stuur een e-mail : [email protected]
LeapDaily logo